Ramsey County Fair
July 10-14, 2019
 
 
 
 
 

2019 Schedule of Events
July 10 - 14, 2019
***Schedule subject to change without notice***

KEY
Main Stage = MS / Activity Tent = AT / Agricultural Tent = AG / Upstairs in the Barn = 4H
Click here to print out schedule for Ramsey County Fair 2019
Wednesday, July 10 (5:00 pm to 11:00 PM)
5:00pm Fair Opens
3:00pm - 7:00pm 4H Entry Day Judging (4H)
7:00pm White Bear Avenue Parade
7:00pm Bad Girlfriends (MS)
7:30pm 4H Turn the Tables; Youth Judges (4H)
10:00pm Exhibit & Commercial Buildings Close
11:00pm Fair Closes

Thursday, July 11 (5:00 PM to 11:00 PM)
5:00pm Fair Opens
6:00pm Pet Show Registration (AT)
6:30pm Pet Show (AT)
6:30pm Arts-In Performance (4H)
7:00pm 4H Rabbit Agility Contest (AG)
7:00pm Singer/Songwriter Showcase hosted by Ben Johnson (MS)
7:30pm Arts-In Performance (4H)
10:00pm Exhibit & Commercial Buildings Close
11:00pm Fair Closes

Friday, July 12 (12:00 noon to midnight)
12:00pm Fair Opens
Noon to 9:00pm AFSA High School & UofM Agriculture Hands-on Demos (AG)
12:30 - 4:30pm 4H Demonstrations (4H)
3:00pm The Magic of Farmer Norm
5:00pm - 9:00pm Board Game Meet-Up (AT)
5:30pm The Magic of Farmer Norm
6:30pm Arts-In Performance (4H)
7:00pm The Magic of Farmer Norm
7:30pm Arts-In Performance (4H)
7:30pm Uncle Chunk (MS)
8:30pm The Magic of Farmer Norm
10:00pm Fireworks
10:00pm Exhibit & Commercial Buildings Close
11:30pm Carnival Rides Close
12:00am Fair Closes

Saturday, July 13 (12:00 noon to midnight)
12:00pm Fair Opens
Noon to 9:00pm AFSA High School & UofM Agriculture Hands-on Demos (AG)
Noon to 6:00pm Gibbs Farm Activities (AT)
12:15pm TBA (Main Stage)
1:00pm 4H Fashion Show Judging (4H)
1:15pm Wild Goose Chase Cloggers (MS)
1:30pm The Magic of Farmer Norm
2:15pm TBA (Main Stage)
3:00pm 4H Fashion Review (4H)
3:00pm to 9:00pm UofMN Market Science (AG)
3:15pm Sister Tree Duo (MS)
4:15pm The Magic of Farmer Norm
4:15pm Greenwood Tree Duet (MS)
6:30pm Arts-In Performance (4H)
6:30pm The Magic of Farmer Norm
7:30pm Arts-In Performance (4H)
7:30pm The Power of 10 Band (MS)
8:30pm The Magic of Farmer Norm
10:00pm Exhibit & Commercial Buildings Close
11:30pm Carnival Rides Close
12:00am Fair Closes

Sunday, July 14 (12:00 noon to 9:30 PM)
11:00am Ramsey County Car Show “Annual Cruise In” - Registration
12:00pm Fair Opens
Noon to 4:00pm 4H Rabbit Show (AT)
Noon - 4:00pm Car Show: “Annual Cruise-In”
12:30pm Los Alegres Bailadores Dance Group (MS)
1:00pm The Magic of Farmer Norm
1:30pm TBA (MS)
2:00pm to 8:00pm AFSA High School & UofM Agriculture Hands-on Demos (AG)
3:00pm The Magic of Farmer Norm
3:00pm Arts-In Performance (4H)
3:00pm County Fair Amateur Talent Contest (MS)
4:00pm Arts-In Performance (4H)
4:00pm to 8:00pm UofMN Market Science (AG)
5:00pm Arts-In Performance (4H)
5:30pm The Magic of Farmer Norm
6:00pm Flying Train Wreck Band (MS)
7:00pm The Magic of Farmer Norm
7:00pm Exhibit & Commercial Buildings Close
8:30pm Commercial Building Closes
9:30pm Fair Closes

Daily Events
Petting Zoo – Farmer for a Day – Beer Garden
Commercial & Food Vendors – Open Class Exhibits – Carnival Rides
Beer - Pull Tabs - Carnival Rides
Music Entertainment - Food
4H Activities and Programs

Ramsey County Fair
2020 White Bear Avenue
Maplewood, MN
55109
Corner of Frost &
White Bear Avenue

651.770.2626

Click here for the map to the Ramsey County Fair


booked.net

 
Ramsey County Fair Recycles!

Ramsey County Fair Recycles!

Recycle your bottles, cans & plastic cups in the recycling containers.
When you visit - Please be sure to recycle